Klíma márkák

Ingyenes klíma házhozszállítás az egész országban!
Panasonic inverteres klíma akció
Toshiba Avant inverteres klíma akció

Tanácsok klíma választáshoz

Egy klímát kiválasztani és megfelelően felszereltetni lakásunkba legalább akkora körültekintést igényel, mintha egy több évtizedre szóló bútordarabot vásárolna. Ezt szakmai segítségnyújtás nélkül, felelőssen senkinek nem ajánljuk, pláne nem egy hírdetés képe, és egy három soros leírás alapján. Persze mondhatnák erre a kétkedők, hogy hűtsön, nem az a lényeg? Lényegében leegyszerűsítve igazuk lenne, de mégsem. Egy klímaberendezés kiválasztásakor az ár mellett számtalan tényezőt meg kell vizsgálnunk, pl:

A jó klímaválasztás meghatározója, a helyiség mérete. A klíma teljesítményének meghatározásakor az alapterület mellett fontos a helyiség belmagassága is. A belmagasság növekedésével arányosan növelni kell a klíma teljesítményét is, mert nagyobb a belmagasság nagyobb a hűtendő/fűtendő légköbméter is.

A jó klímaválasztás meghatározója, a helyiség hőterhelése. Hőforrások lehetnek a szobában az emberek, a nyilászárók, az elektromos fogyasztók (pl. lámpatestek), a hőszigetelés milyensége, a napi ajtónyitogatások száma stb. Ezek mind olyan tényezők, amelyek a jó klíma kiválasztásakor meghatározó tényezők.

A jó klímaválasztás meghatározója, a készülék energiafelvétele. Ha az energiatakarékosság a fő szempont, mindenképpen inverteres klímát válasszunk. Az inverteres klíma egy nomrál On/Off működésű klímához képest akár 44%-kal kevesebb áramot fogyaszt.

A jó klímaválasztás meghatározója, a szobában tartózkodók elhelyezkedése. Nagyon fontos szempont egy klíma elhelyezésekor, hogy lehetőleg ne fújjon ránk hideg levegőt, de hatásfoka az elhelyezés miatt ne csökkenjen. Ha klímát csak olyan helyre lehet elhelyezni, ahol jönne ránk hideg levegő több megoldás is létezik. Léteznek már padlón álló klímák, vagy mennyezeti klímák de választhatunk olyan split klímát is, mely nagyon kifinomult 3D légterelési funkciókkal rendelkezik.

A jó klíma választás meghatározója, a klíma kül/beltéri egységek távolsága.

A jó klíma választás meghatározója, az elektromos hálózat terhelhetősége.

Ezért javasoljuk mindenkinek az ingyenes helyszíni felmérést, melynek során javaslatot teszünk a készülék típusára, elhelyezésére és árajánlatot adunk a klímaszerelésre. A helyszínen adott klímaszerelési árat későbbbiekben nem módosítjuk, biztos lehet benne, hogy az ár amiben megegyeztünk nem fog változni, szerelés után sem.

Kapcsolat

Hétfőtől-péntekig: 8-18h-ig
Telefon: 70 615-3643
Email:
Nagyobb térképre váltás
A kosarad jelenleg üres. Kosár értéke: 0 Ft