Klíma márkák

Ingyenes klíma házhozszállítás az egész országban!
Panasonic inverteres klíma akció
Toshiba Avant inverteres klíma akció

Garancia

A forgalmazott klímaberendezésekre 1, 3, vagy 5 év gyártói garanciát adunk, márkától és típustól függően. A garancia érvényeségének  feltétele, hogy a klímát csak zöld/kék kártyával rendelkező klíma szerelő szakember helyezheti üzembe és a garancialevél megfelelően ki legyen kitöltve. Továbbá a gyártók által előírt kötelező karbantartások el legyenek végezve és azok dokumentálva legyenek a garanciaidő alatt.


Telefon: 06 70 615 3643 E-mail: info@klimaoutlet.huA 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett minimum 12 hónap jótállást vállal – kivéve, ha a gyártó ennél, hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét, ami a termék adatlapján, a visszaigazoláson és a számlán feltüntetésre kerül. Cégünk által forgalmazott termékek minden esetben gyári garanciával rendelkeznek.

Jótálláson és szavatosságon alapuló vásárlói jogokról:

- Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül, szakszerű üzembehelyezés és kezelés mellett meghibásodott, kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét. - A hibás termékeket szakszerviz, gyártó vizsgálja be azok javíthatóságát vagy cserejogosultságát Ők állapítja meg.

A jótállási felelősséget kizáró feltételekről:

- a klímaberendezést nem szakképzett, zöldkártyával rendelkező klímaszerelő szakember szereli fel- és helyezi üzembe, valamint ha a klíma üzembehelyezését nem megfelelően dokumentálja

- az évenkénti egyszeri - vagy külön gyártói előírás szerinti - kétszeri kötelező karbantartás és annak dokumentálása elmarad

- a klímaberendezést nem rendeltetésszerűen használják (pl. lakossági klímaberendezés ipari környezetbe való telepítése)

- helytelen szállítás, tárolás, külső szervíz javítása, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás okozta rongálódás. - Hibásan telepített, berendezés.

A Vevő nem jogosult a garancia érvényesítésére, ha a csomagolás sérült vagy hiányos!

Kapcsolat

Hétfőtől-péntekig: 8-18h-ig
Telefon: 70 615-3643
Email:
Nagyobb térképre váltás
A kosarad jelenleg üres. Kosár értéke: 0 Ft